ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πώς μας δηλητηριάζουν και κλέβουν... την μνήμη μας

 





Το αλουμίνιο είναι ένα φυσικό στοιχείο που μάλιστα, αποτελεί το 8% του φλοιού της γης. 

Ενώ βρισκόταν πάντα σε αφθονία στο περιβάλλον, οι πρόγονοι μας δεν το χρησιμοποιούσαν γιατί γνώριζαν την τοξικότητα του.
Όταν όμως το αλουμίνιο υποβάλλεται σε βιομηχανική επεξεργασία μετατρέπεται σε ένα ιδιαίτερα τοξικό προϊόν για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 Γιατί η επεξεργασία του δημιουργεί ενώσεις που δεν διασπώνται, όπως συμβαίνει στην πρωταρχική του μορφή...
 Έτσι συσσωρεύεται στον πλανήτη μας, στον αέρα, στο νερό μας, στα ζώα, στα φυτά και στην τροφή μας, βρίσκεται σε πάρα πολλά προϊόντα που καταναλώνουμε με τραγικές συνέπειες στην υγεία μας. 

Έχει συνδεθεί επισήμως με νέες ασθένειες, όπως είναι αυτή του Αλτσχάιμερ, αλλά και διάφορες νευροεκφυλιστικές ασθένειες που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια. 
'Εχει αναγνωριστεί ως μεταλλαξιογόνο και καρκινογόνο και ενοχοποιείται και για τερατογεννήσεις και αποβολές εμβρύων. Ακόμα και τα προϊόντα που καταναλώνει η μητέρα, οι βρεφικές τροφές και το βρεφικό γάλα εμπεριέχουν αλουμίνιο!

Για να μην μιλήσουμε για τα εμβόλια με τα οποία βομβαρδίζονται τα μωρά στους πρώτους  μήνες της ζωής τους και τα οποία περιέχουν αλουμίνιο - κι όχι μόνο- και μην έχοντας ακόμα τα βρέφη αναπτύξει τον μεταβολισμό τους, ώστε να μπορούν να το μεταβολίσουν, συσσωρεύεται στο νευρικό τους σύστημα και στους ιστούς με αποτέλεσμα τα μελλοντικά προβλήματα υγείας.
Και ενώ όλα αυτά τα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και οι κυβερνώντες μας, πώς γίνεται να επιτρέπουν την χρήση του;;

Και πόσο οξύμωρο είναι με ΚΥΑ 67322/2017 σύμφωνα με την Οδηγία της Ευρωπαικής Ένωσης να διπλασιάζουν το επιτρεπόμενο όριο που μπορεί να υπάρχει στο νερό μας; 

Με ποια λογική και με ποιο σκοπό λοιπόν πήραν αυτή την απόφαση;; 

Και εδώ να σημειώσουμε ότι δεν τίθεται καν θέμα "ορίων", που τα ανεβοκατεβάζουν κατά το δοκούν! Το νερό θα πρέπει να είναι απολύτα απαλλαγμένο από οποιεσδήποτε ουσίες. Κανένας δεν έχει δικαίωμα ούτε να το μολύνει, αλλά ούτε και να το πουλάει, γιατί κανένας δεν το παράγει.
Το νερό είναι ένα αγαθό, ένα θείο δώρο, η ίδια η ζωτική μας ενέργεια που στην Ελλήνων Πολιτεία θα αποκτήσει πάλι τις θείες του ιδιότητες και την κρυστάλλωση που πρέπει να έχει.



 Κι ενώ έχουν μελετηθεί ολόκληρες πόλεις και έχει αποδειχθεί ότι σε πληθυσμούς που το υδρευτικό τους σύστημα είχε πάνω από 100 μικρογραμμάρια/ανά λίτρο αλουμίνιο, εμφάνιζαν τριπλάσια ποσοστά καρκίνο,  αυτοί που αποφασίζουν για την ζωή μας ανέβασαν το όριο στα 200 μικρογραμμάρια/ ανά λίτρο!!! 
Και μιλάμε μόνο για το αλουμίνιο... ενώ κατακλυζόμαστε καθημερινά από δηλητήρια που χρησιμοποιούνται κατά κόρον μετά τον 19ο αιώνα και επιβλήθηκαν στους ανθρώπους!

"... Άρα είναι ένα σχέδιο με την συναίνεση και των επιστημόνων και των πολιτικών και όλων των διοικούντων και των επαϊόντων που καθορίζουν την ζωή μας... εισάγεται στο περιβάλλον μας για να δημιουργήσει αρρώστους... γιατί μόνο άρρωστους δημιουργεί!... άρα, είμαστε εκτεθειμένοι σε θανάσιμους κινδύνους από την ώρα που γεννιόμαστε και πριν ακόμα γεννηθούμε μέχρι και την ώρα που θα φύγουμε...." μας λέει η κ. Βαγενά.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ;;

Πού πήγαν τόσα ευγενή μέταλλα όπως ο άργυρος, ο χρυσός, ακόμα και ο χαλκός, που είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και χωρίς να έχουν καμία απολύτως παρενέργεια για εμάς και το περιβάλλον μας;;

Είναι μόνο θέμα οικονομικών συμφερόντων;

"...Ευγενή και πολύτιμα μέταλλα τα οποία τα έκαναν απαγορευτικά οικονομικά οι μετέπειτα αποστάτες, επιβλήθηκαν μέσω των δογμάτων, κατήργησαν τα ευγενή μέταλλα που αποδεδειγμένα έχουν τεράστιες ευεργετικές ιδιότητες για τον άνθρωπο. Ο Άργυρος έχει αποδειχτεί ότι καθαρίζει αποτελεσματικά το νερό χωρίς καμία παρενέργεια και μάλιστα με ευεργετικές επιδράσεις.... Υπάρχει το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΓΥΡΟΥ που γνωρίζει ότι το ασήμι έχει συνδεθεί με την ιατρική και την υγεία του ανθρώπου για πάνω από 2 χιλιετίες, δηλαδή οι άνθρωποι γνώριζαν ποια μέταλλα είναι αυτά που πρέπει να χρησιμοποιήσουν..." μας δηλώνει η κ. Βαγενά 

Κι αφού τα γνωρίζουν, γιατί χρησιμοποιούν για το καθαρισμό του νερού μας, άργυρο, αλλά το "καθαρίζουν" με αλουμίνιο προκαλώντας ανεπανόρθωτες βλάβες στον άνθρωπο;;;

Γιατί μας έκρυψαν αυτή την γνώση;

 Πόσους θανάτους από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις δεν θα είχαμε αποφύγει, με την χρήση τους;;

Ποιος είναι ο ρόλος του ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ... "ΚΡΑΤΟΥΣ" και ποια είναι η θέση του;

Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΑΔΕ ΚΑΙ του ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΜΑΣ.

Η εμφάνιση του αλουμινίου στα τρόφιμα (στερεά και υγρά) είναι η πηγή όλων των νέων ασθενειών που εμφανίστηκαν μετά τον πόλεμο. (ινομυαλγία, σκλήρυνση κατά πλάκας, Alzeimer, νόσος του Crohn, καρκίνοι κ.λπ.)

Πολλές επιδημιολογικές έρευνες έχουν δείξει θετική συσχέτιση μεταξύ της ύπαρξης αλουμινίου στο πόσιμο νερό και στη νόσο του Alzheimer. Και ενώ είναι γνωστές οι τοξικές ιδιότητες του αλουμίνιου για λόγους "οικονομικού κέρδους"; ή εσκεμμένα; εξακολουθούν να μας δηλητηριάζουν καθημερνά με ενα μέταλλο αφενός άχρηστο για τον οργανισμό μας και αφετέρου δυνητικά επικίνδυνο για την υγεία μέσω: νερού πρόσθετων τροφίμων παιδικών τροφών μαγειρικών σκευών Συσκευασιών και δοχείων τροφίμων φαρμάκων καλλυντικών εμβολίων αεροψεκασμών την στιγμή που υπάρχουν πολλά άλλα μέταλλα σε τεράστια ΑΦΘΟΝΙΑ στην φύση με ευεργετικές χρήσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον όπως ο ΑΡΓΥΡΟΣ ο ΧΑΛΚΟΣ ο ΧΡΥΣΟΣ και άλλα....






ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ, Ή ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Προγραμματικές δηλώσεις "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

                ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 2 ΠΙΝΔΟΥ 75 ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210- 23874848 ΚΙΝ. 692661223

ΕΜΑIL e.sykamaterou2@gmail.com


ΠΗΓΗ

https://esykamaterou2.blogspot.com/2022/08/video-pos-mas-diliriazoun-kai-klevoun-tin-mnimi-mas.html?fbclid=IwAR3B_FsYbfvXhpt4n687pwI196jE4ZxCiL3hTFlKerS4EBMHWPB27vS7B7g




ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΈΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΝΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕΩΝ, ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ή ΣΕΛΙΔΕΣ Ε.ΣΥ.


Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΜΙΕΩΝ 
ΟΔΟΣ : ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : ΤΗΛ 22313 04164






ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6907611942ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια